dienst

Talent werven vereist niet alleen kennis en vaardigheid, maar ook tijd en toewijding. Daarom introduceren we onze speciale dienst: “Recruitment as a Service”. Laat Chantal, met haar uitgebreide ervaring en expertise, jouw recruitment uitdagingen omzetten in successen.

Iedere week komt zij één dag naar jouw kantoor om gedreven en gericht aan jouw recruitment vraagstukken te werken. Zo garanderen we continuïteit in het proces en zorgen we dat je altijd beschikt over de beste kandidaten.

Waarom?

Een recruiter die dedicated in en voor jouw organisatie werft

Hoelang duurt daT?

1-3 maanden

Gemiddelde kosten:

1500 euro per maand

Intake en Analyse

Bij onze eerste ontmoeting duiken we diep in jouw bedrijfscultuur, doelen en huidige recruitment uitdagingen. Chantal brengt samen met jou in kaart waar de behoeften liggen, welke posities essentieel zijn en welk talent daar het beste bij past.

Actieve Uitvoering op Kantoor

Elke week is Chantal één dag op jouw kantoor aanwezig. Ze gaat actief aan de slag met werving, selectie en het voeren van sollicitatiegesprekken. Door haar consistente aanwezigheid zorgt ze voor een naadloze integratie met jouw team, waardoor het recruitment proces efficiënt en effectief verloopt.

Evaluatie en Optimalisatie

Na iedere sessie wordt er geëvalueerd. Welke resultaten zijn er behaald? Waar kunnen er verbeteringen worden toegepast? Chantal streeft voortdurend naar optimalisatie van het recruitmentproces, zodat de kwaliteit en effectiviteit gewaarborgd blijft.

Betere Rekrutering Begint Hier

Onze succesformule uitgelegd in 3 stappen

Vragen over vacature teksten?

Of je nu nieuw bent in de wereld van recruitment of gewoon nieuwsgierig bent naar onze unieke aanpak, we zijn er om helderheid te bieden

Wij zijn gespecialiseerd in het volledige recruitmentproces. Dit betekent dat we u ondersteunen bij alles, van het schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten en het vinden van de juiste kandidaat, tot het begeleiden van het sollicitatieproces en het succesvol onboarden van nieuwe medewerkers.

Of u nu een start-up bent, een gevestigd MKB of een grote onderneming, wij hebben ervaring in diverse branches en schalen onze diensten op maat naar uw behoeften.

Zeker! Wij bieden onze expertise aan voor zowel individuele vacatures als voor bedrijven die meerdere vacatures willen invullen. Geen project is te groot of te klein.

Ons motto is “good recruitment vibes only”, wat betekent dat we niet alleen focussen op het invullen van vacatures, maar ook op het zorgen voor een positieve ervaring voor zowel werkgevers als sollicitanten. Daarnaast bieden we alle recruitment kennis onder één dak, waardoor u verzekerd bent van een holistische aanpak.