Recruitment as a service

Zonder goede medewerkers, kan jouw organisatie niet groeien. Maar waar vind je die nieuwe collega’s? Een goede recruitment partner is essentieel in deze krappe arbeidsmarkt. Alleen heb je als MKB bedrijf geen fulltime recruiter nodig. Ontdek nu het recruitment abonnement waarbij je wél jouw vacatures ingevuld krijgt, maar zelf bepaalt wat je van mij als recruiter nodig hebt en wanneer.

KOSTEN

Vanaf €995,- per maand

Tijdsduur

1- 3 maanden

Hoe werkt dat dan?

Iedere week kom ik één dag bij jou op locatie om gedreven en gericht aan jouw recruitment vraagstukken te werken. Je proeft pas echt de sfeer als je ook echt op kantoor bent bij een organisatie. Daarom ben ik ook graag bij jullie in huis. Het maakt de lijntjes ook korter om zaken te overleggen. De meeste tijd zit hem in het zoeken en benaderen van kandidaten, maar ook de voorbereiding en het leren kennen hoort erbij. Dat gaat zorgen voor langdurige resultaten. De rest van de week ben ik telefonisch bereikbaar voor vragen en overleg. Een efficiënte manier van werken voor mij als recruiter en voor jou en je managers. 

Intake & Start

Bij onze eerste ontmoeting zoomen we in op de ambities binnen de organisatie en welke mensen hiervoor nodig zijn. We onderzoeken wat de beste invulling is en vervolgens geef ik aan wat de indicatie is hoe lang ik nodig hebben om jullie doelen te behalen. Binnen een week ontvang je van mij een top 10 aan beschikbare kandidaten die ik graag samen doorneem. Dit is de voorbereiding die nodig is zodat we een succesvolle werving kunnen gaan inzetten. Kort daarna kunnen we van start.

Realtime inzicht

Elke week ben ik één dag per week bij jullie op kantoor aanwezig. Op deze dag duik ik actief de markt in en benader potentiële kandidaten voor de besproken vacature(s). Tijdens deze uren leer ik de organisatie snel beter kennen en blijven de lijntjes kort. Dat maakt het recruitment proces niet alleen efficiënter, maar ook leuker! Tijdens de werving, bied ik een realtime inzicht in de beschikbare kandidaten en de reactie van die kandidaten op de mogelijkheden bij jullie organisatie. Dit kan zelfs geïntegreerd worden in jullie eigen teams omgeving.

Evaluatie en optimalisatie

Na elk sollicitatiegesprek met een potentiële kandidaat, vind een evaluatie plaats. Duurt de werving langer dan 3 weken dan gaan we meteen om tafel. Welke acties zijn nodig om wél succesvol te zijn? Door mijn passie en brede kennis, kom ik altijd met nieuwe ideeën waardoor we de juiste persoon wél gevonden krijgen.

Betere Rekrutering Begint Hier

Onze succesformule uitgelegd in 3 stappen

Klanten over Recruiter in huis

Wachtlijst voor Recruitment as a service

Om de kwaliteit van mijn diensten te bewaken, is er een beperkte beschikbaarheid.  Schrijf je in en wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer mijn service weer beschikbaar is.

Vragen over REcruiter in huis?

Of je nu nieuw bent in de wereld van recruitment of gewoon nieuwsgierig bent naar onze unieke aanpak, we zijn er om helderheid te bieden

Ik ben natuurlijk niet de enige recruiter in de regio, maar ik ben wel uniek door mijn allround kennis. Naast de sourcing, werving en selectie, adviseer ik ook op het gebied van recruitment marketing, (her)schrijf ik je vacatures en begeleid ik sollicitatiegesprekken. Hoewel ik één keer per week bij jullie in huis zit, ben ik fulltime betrokken bij en bereikbaar voor jullie organisatie.

 

Of je nu een start-up, een gevestigd MKB of een grotere onderneming bent, ik heb ervaring in bijna alle branches en maak ik altijd een aanpak op maat. Dit is mogelijk door mijn ervaring van start ups tot een corporate. Mijn favoriete bedrijven hebben een grootte tussen de 10 en 200 medewerkers.

Zeker! Ik bied mijn expertise aan voor zowel individuele vacatures als voor bedrijven die meerdere vacatures willen invullen. De meeste klanten kiezen ervoor dat ik met één of twee vacatures per maand aan de slag ga.

Elke samenwerking begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie op locatie. Hieruit volgt een voorstel en eerste scan van de potentie op de arbeidsmarkt. Vaak kan ik binnen 2 weken al aan de slag voor jullie. De eerste resultaten volgen meestal al na de 1e maand! Transparantie en resultaat staan voor mij voorop. Zodoende biedt ik mijn klanten een realtime inzicht in de potentiële kandidaten op de arbeidsmarkt aan.