dienst

Het vinden van de juiste recruiter voor jouw organisatie is een vak apart. Het vraagt om diepgaand inzicht in zowel de kunst van recruitment als de unieke cultuur en behoeften van jouw bedrijf. Met onze exclusieve “Recruit2Recruit” dienstverlening nemen we deze uitdaging graag aan.

Dus of je nu een groeiend bedrijf bent dat voor het eerst een interne recruiter wil aanstellen, of een gevestigde organisatie die zoekt naar een frisse recruitment wind, Chantal vindt de perfecte match voor jou. Vertrouw op haar ervaring en netwerk om een recruiter te vinden die jouw team naar het volgende niveau tilt.

Waarom?

Omdat recruiters het beste recruiters kunnen vinden

Hoelang duurt daT?

Gemiddeld 1 maand

Gemiddelde kosten:

Eenmalig €779,95

Diepgaande Bedrijfsanalyse

Het begint allemaal met begrip. Chantal plant een intensieve sessie met jou om de unieke kenmerken, cultuur en behoeften van jouw organisatie te begrijpen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de huidige situatie, maar ook naar toekomstige groeiambities en de rol die de nieuwe recruiter hierin gaat spelen.

Zorgvuldige Selectie & Matchmaking

Met de verkregen inzichten gaat Chantal actief op zoek in haar netwerk en daarbuiten. Ze screent potentiële kandidaten niet alleen op hun technische vaardigheden, maar vooral op hun culturele fit met jouw organisatie. Hierdoor zorgt ze ervoor dat de voorgestelde recruiters niet alleen gekwalificeerd zijn, maar ook harmonieus binnen het team zullen functioneren.

Ondersteuning bij Onboarding

Zodra de ideale kandidaat is geselecteerd en aangenomen, stopt de ondersteuning van Chantal niet. Ze blijft betrokken bij de eerste stappen van de nieuwe recruiter binnen jouw organisatie. Dit zorgt voor een soepele overgang en stelt de nieuwe medewerker in staat om snel en effectief te starten. Met haar begeleiding wordt de basis gelegd voor een succesvolle en langdurige samenwerking.

Betere Rekrutering Begint Hier

Onze succesformule uitgelegd in 3 stappen

Dit zeggen klanten

Lees de ervaringen van klanten over onze vacature teksten

Vragen over vacature teksten?

Of je nu nieuw bent in de wereld van recruitment of gewoon nieuwsgierig bent naar onze unieke aanpak, we zijn er om helderheid te bieden

Wij zijn gespecialiseerd in het volledige recruitmentproces. Dit betekent dat we u ondersteunen bij alles, van het schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten en het vinden van de juiste kandidaat, tot het begeleiden van het sollicitatieproces en het succesvol onboarden van nieuwe medewerkers.

Of u nu een start-up bent, een gevestigd MKB of een grote onderneming, wij hebben ervaring in diverse branches en schalen onze diensten op maat naar uw behoeften.

Zeker! Wij bieden onze expertise aan voor zowel individuele vacatures als voor bedrijven die meerdere vacatures willen invullen. Geen project is te groot of te klein.

Ons motto is “good recruitment vibes only”, wat betekent dat we niet alleen focussen op het invullen van vacatures, maar ook op het zorgen voor een positieve ervaring voor zowel werkgevers als sollicitanten. Daarnaast bieden we alle recruitment kennis onder één dak, waardoor u verzekerd bent van een holistische aanpak.