Gedreven door passie

Recruitment is het mooiste vak in de wereld!

Over Chantal

Met Recruiter in Huis breng ik nieuwe energie in jouw recruitment. Zelf kwam ik ook met nieuwe energie terug in het recruitmentvak. Even terug in de tijd: In augustus 2012 rolde ik ‘toevallig’ het recruitmentvak in. Ik werd meteen aangenomen bij een uitzendbureau nadat ik vertelde over het doorzettingsvermogen en de doelgerichtheid die ik heb vanuit mijn topsport achtergrond. 

Nieuwe Energie in Recruitment

dit vinden wij Belangrijk, jij ook?

Kwaliteit in Matching

We gaan alleen voor de beste match


Flexibiliteit

Van één vacature invullen tot aan een volledig recruitmentjaarplan Positieve Energie

Omdat ik vind dat recruitment niet alleen beter kan, maar ook leuker Oog op ontwikkeling

Met actuele recruitment informatie kan jij de juiste keuzes maken om jouw organisatie te laten groeien


1V6A9147 kopiëren

Topsport in je organisatie

Van de Dressuurring naar de Boardroom

In mijn ogen heeft recruitment, samen met sales, de meeste overeenkomsten met topsport. De tegenslagen, de focus en aandacht die het nodig heeft, de overwinningen, het leggen van de puzzel en goed omgaan met onverwachte momenten vind ik zowel in mijn sport als in recruitment. 

In 2020 verliet ik de wereld van de recruitmentbureaus, omdat ik niet meer mee wilde gaan in het enkel sturen op cijfers en output. Ik vind dat recruitment gaat om mensen. Mensen maken het bedrijf. En ongeacht het resultaat, kan je er een waardevolle reis van maken. Ik besloot daarom voor mezelf te beginnen. En in 2022 hervond ik de liefde voor recruitment in de vorm van een aantal succesvolle interim opdrachten. 

Met mij haal je de recruitment power in huis die jij nodig hebt om jouw vacatures goed in te vullen. Laat jij recruitment graag over aan een collega? Haal een recruiter in huis!