dienst

Wil je het vuur in je recruitmentteam weer laten oplaaien? Zoek je naar manieren om niet alleen de resultaten te verbeteren, maar ook de werkvreugde te verhogen? Onze op maat gemaakte Inspiratiesessie is het antwoord.

In deze sessie nemen we je team mee op een motiverende reis vol inzichten, innovatieve benaderingen en praktische handvatten. Het doel? Een hernieuwde passie voor het vak en een duidelijk pad naar uitmuntendheid in recruitment. We beloven niet alleen nieuwe ideeën en methoden, maar ook hernieuwde energie en enthousiasme.

Waarom?

Om je recruitment (team) weer te energizen

kosten:

Op aanvraag 

Intake & Analyse

Voorafgaand aan de sessie hebben we een intakegesprek om de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw recruitmentteam te begrijpen. We duiken in de huidige processen, successen en knelpunten om een op maat gemaakte inspiratiesessie te creëren die echt resoneert met jouw team.

Interactieve Sessie

Op de geplande dag faciliteren we een dynamische en interactieve sessie, waarbij we gebruik maken van zowel bewezen methodieken als innovatieve benaderingen. Je team wordt uitgedaagd om anders te denken, te reflecteren op hun huidige aanpak en te brainstormen over nieuwe mogelijkheden.

Actieplan & Follow-up

Na de sessie ontvangt je team een samenvattend actieplan met de belangrijkste takeaways en stappen voor implementatie. Bovendien bieden we een follow-up moment aan om de voortgang te bespreken, vragen te beantwoorden en eventuele aanvullende ondersteuning te bieden. Zo zorgen we voor blijvende impact en verandering.

Betere Rekrutering Begint Hier

Onze succesformule uitgelegd in 3 stappen

Dit zeggen klanten

Lees de ervaringen van klanten over onze vacature teksten

Vragen over vacature teksten?

Of je nu nieuw bent in de wereld van recruitment of gewoon nieuwsgierig bent naar onze unieke aanpak, we zijn er om helderheid te bieden

Wij zijn gespecialiseerd in het volledige recruitmentproces. Dit betekent dat we u ondersteunen bij alles, van het schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten en het vinden van de juiste kandidaat, tot het begeleiden van het sollicitatieproces en het succesvol onboarden van nieuwe medewerkers.

Of u nu een start-up bent, een gevestigd MKB of een grote onderneming, wij hebben ervaring in diverse branches en schalen onze diensten op maat naar uw behoeften.

Zeker! Wij bieden onze expertise aan voor zowel individuele vacatures als voor bedrijven die meerdere vacatures willen invullen. Geen project is te groot of te klein.

Ons motto is “good recruitment vibes only”, wat betekent dat we niet alleen focussen op het invullen van vacatures, maar ook op het zorgen voor een positieve ervaring voor zowel werkgevers als sollicitanten. Daarnaast bieden we alle recruitment kennis onder één dak, waardoor u verzekerd bent van een holistische aanpak.