Recruitment advies

Wil je als organisatie in het recruitment zadel geholpen worden? Of misschien ben je al wat verder en wil je een versnelling hoger in je recruitment activiteiten. Waar begeeft jouw talentenpool zich en hoe kan je hen het beste bereiken? Antwoorden op deze vragen bepalen je succes in deze arbeidsmarkt. Na een adviesgesprek met mij weet jij waar de zoektocht naar de juiste mensen moet beginnen en wat de beste recruitment strategie is voor jouw organisatie.

KOSTEN

Vanaf €450,-

Tijdsduur

Eenmalig

Hoe werkt dat dan?

De antwoorden op jouw recruitment vragen liggen enerzijds bij je huidige medewerkers en anderzijds in de arbeidsmarkt. Ik haal de antwoorden op in jullie organisatie middels interviews. Doordat ik continu investeer in de meest actuele kennis en tools binnen de arbeidsmarkt heb ik die kennis vaak al paraat. Resultaat is een volledig uitgewerkte SWOT analyse en het antwoord op de vraag: Waar en hoe vind ik nieuwe medewerkers voor mijn bedrijf.

Intake & Start

Het eerste gesprek is altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier verdiepen ik me graag in jullie organisatie. Ik neem graag door hoe jullie de werving en selectie nu aanpakken en hoe een sollicitatieproces verloopt. Uit dit gesprek komen actiepunten en hiermee ga ik direct aan de slag met een eerste analyse. Wat er nodig is om tot een goed advies te komen, hoor je van mij binnen een week.

Realtime inzicht

Vervolgens plannen we een strategie sessie in met een aantal stakeholders in de organisatie. Ik werk graag actiegericht in plaats van hele rapporten uit te werken. Dat betekent dat we in de sessie tot conclusies en ideeën komen die vervolgens op één A4 per idee worden uitgewerkt door mij. Indien gewenst kan ik ook een online dashboard opzetten waar jullie zelf mee aan de slag kunnen. Zo blijf je verzekerd van realtime inzicht in de acties en voortgang.

Evaluatie en optimalisatie

Op basis van de analyse en de strategie sessie bepalen we de actiepunten. Met dit plan kan je meteen tot actie overgaan en heb je meteen nieuwe ideeën en energie om de juiste mensen wel te vinden. Ook plannen we direct de momenten van de daaropvolgende evaluaties, om een stok achter de deur te hebben en tijdig bij te sturen waar nodig.

Betere Rekrutering Begint Hier

Onze succesformule uitgelegd in 3 stappen

Klanten over Recruiter in huis

Vragen over REcruiter in huis?

Of je nu nieuw bent in de wereld van recruitment of gewoon nieuwsgierig bent naar onze unieke aanpak, we zijn er om helderheid te bieden

Ik ben natuurlijk niet de enige recruiter in de regio, maar ik ben wel uniek door mijn allround kennis. Naast de sourcing, werving en selectie, adviseer ik ook op het gebied van recruitment marketing, (her)schrijf ik je vacatures en begeleid ik sollicitatiegesprekken. Hoewel ik één keer per week bij jullie in huis zit, ben ik fulltime betrokken bij en bereikbaar voor jullie organisatie.

 

Of je nu een start-up, een gevestigd MKB of een grotere onderneming bent, ik heb ervaring in bijna alle branches en maak ik altijd een aanpak op maat. Dit is mogelijk door mijn ervaring van start ups tot een corporate. Mijn favoriete bedrijven hebben een grootte tussen de 10 en 200 medewerkers.

Zeker! Ik bied mijn expertise aan voor zowel individuele vacatures als voor bedrijven die meerdere vacatures willen invullen. De meeste klanten kiezen ervoor dat ik met één of twee vacatures per maand aan de slag ga.

Elke samenwerking begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie op locatie. Hieruit volgt een voorstel en eerste scan van de potentie op de arbeidsmarkt. Vaak kan ik binnen 2 weken al aan de slag voor jullie. De eerste resultaten volgen meestal al na de 1e maand! Transparantie en resultaat staan voor mij voorop. Zodoende biedt ik mijn klanten een realtime inzicht in de potentiële kandidaten op de arbeidsmarkt aan.